Despre noi

GM Grup Distribution a fost infiintata in luna August 2002, avand ca principal obiect de activitate importul si  distributia nationala (En Gross si En Detail) a produselor alimentare, predominante fiind dulciurile .

Perioada 2003-2004 aduce companiei noastre  dreptul de importator si  distribuitor national  pentru brand-uri importante de dulciuri din Germania, Polonia, Cehia si Brazilia.

Obiectivul nostru principal: servicii de calitate in domeniul distributiei de produse alimentare ,implicandu-ne direct in identificarea cerintelor clientilor, pentru cresterea continua a gradului de satisfactie a acestora si imbunatatirea continua a performantelor de securitate alimentara (HACAP) si calitate.

In toata aceasta perioada accentul a fost pus pe introducerea  de noi produse pe piata romaneasca si  oferirea de servicii de inalta calitate. Numarul mare de clienti multumiti de serviciile firmei noastre in toti acesti ani este o dovada ca incercarile noastre continue de perfectionare au dat roade iar eforturile noastre au fost rasplatite.

Pentru viitor, firma GM Grup isi propune sa continue pe aceeasi linie: profesionalism, satisfacerea nevoilor clientului si introducerea de noi produse pe piata romaneasca. Avand o experienta de peste 10 ani in acest domeniu de activitate, dorim sa multumim tuturor clientilor, colaboratorilor  si partenerilor nostri si sa ii asiguram, ca si in urmatorii ani, vor gasi in GM Grup Distribution partenerul de care au nevoie.